söndag 15 mars 2009

Yes, yes, yes!!!

Medlem i Telge Glima!!! Årsmöte idag, och de tog in mig och Illonet!!! Så j-a kul! Det ska firas - när jag väl hämtat mig från gårdagens 50-årskalas...

Vår vän Lappen fyllde 50, och vad kan vara mer naturligt än att göra ett gratulationskort i form av en 50-lapp. Jag och vännen D (som också blev invald i Gliman idag - hurra för oss) gjorde oss stor möda med att redigera den i Photoshop. Vi började med att skära ut Jenny Linds fagra anlete. Sedan omvandlade vi en bild på Lappen till rätt färg, och gjorde om den så den såg ut som om den var ritad och lade in den istället för fröken Lind. Resultatet kan ni se ovan. Sedan kom bakslaget. Skrivarjä-n ville inte skriva ut. Hur vi än försökte, och i vilket format vi än gjorde om den i, gick det inte. Vid närmare efterforskning visade det sig att moderna skrivare inte skriver ut sedlar - de känner igen mönstret... Så det blev ett alldeles vanligt tråkkort... Men vi skickade den till honom i alla fall. 

Nu har sonen, 14, åkt ner till Skåne igen. Tungt... Jobbigt att bara träffa honom var fjärde vecka. Men det är väldigt, väldigt kul när han är här :-).

Och imorgon är det jobb igen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar